Steven Seagal kitio jelku u Novom Sadu

Majstor aikidoa, poznati holivudski glumac Steven Seagal posjetio je danas Novi Sad gdje ga je u Gradskoj kući primio gradonačelnik Miloš Vučević.

Steven Seagal , koji je ovogodišnji laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije “Braća Karić” i u poseti je Srbiji kao ambasador Fondacije “Umjetnost, sloboda, snaga”, a tokom kratke posjete vojvođanskom glavnom gradu, u pratnji gradonačelnika, prošetao se centrom grada i zajedno sa djecom kitio jelku na rekonstruisanom Trgu Republike.

Gradonačelnik je Steven Seagal , kao i Simonu de Kariću koji je u ime Fondacije došao zajedno s njim u Novi Sad, poželio srdačnu dobrodošlicu. Seagal je na sastanku u Gradskoj kući rekao da mu je veliko zadovolјstvo što je u Novom Sadu, jer je u prethodnoj posjeti Srbiji izrazio posebnu želјu da ga posjeti.

“Danas je naš grad posjetio veliki glumac, a još veći čovjek, istaknuti prijatelј naše države i naroda. Zahvalan sam što je u vrlo zauzetom rasporedu našao vremena da posjeti Novi Sad i što su brojni mališani i naši sugrađani imaju priliku da vide tako poznatog glumca uz čije mnogobrojne akcione filmove smo odrastali. Gospodin Seagal je angažovan na mnogo polјa, pa je tako često zanemarena njegova aktivnost na humanitarnom planu. On je veliki humanitarac i predstavlјa ličnost na koju najmlađi, pa i svi mi možemo da se ugledamo. Zahvalјujemo mu što je posjetu Novom Sadu iskoristio za druženje sa najmlađim Novosađanima”, rekao je gradonačelnik i naglasio da su napravlјeni načelni dogovori za Seagalov povratak u Novi Sad na ljeto kada bi se Novosađanima predstavio kao muzičar.

Glumac je proveo malo vremena sa mališanima, popričao i fotografisao se sa njima uz nezaobilazno davanje autograma. Seagal, koji je majstor borilačkih vještina i muzičar, rekao je da se nada povratku u Novi Sad u ljetnim mjesecima.

“Hvala svima na toplom dočeku u ovom prelijpom gradu. Novi Sad krasi impozantna historija i lijepa arhitektura, kao i srdačni lјudi, a ja se nadam svom povratku u grad na ljeto. Radujem se predstavlјanju publici na koncertima, ali i druženju i opuštanju sa Novosađanima”, rekao je Steven Seagal.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*