Ibišević: Utakmica sa Luksemburgom neće biti nimalo jednostavna

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine u hotelu Alvisse Parc u Luksemburgu u odličnom raspoloženju čekaju večerašnju prijateljsku utakmicu na stadionu Josy Barthel.

“Ekipa je spremna i atmosfera unutar tima je fenomenalna. Utakmica sa Luksemburgom neće biti nimalo jednostavna, trebamo biti oprezni i maksimalno skoncentrisani. Očekujemo fer i korektnu igru i podršku naših navijača”, rekao je Vedad Ibišević, napadač BiH i jedna od najboljih fudbalera berlinske Herthe, javlja oficijelna stranica Nogometnog saveza BiH.

Bh. reprezentativce danas je dodatno razveselila posjeta U-14 selekcije NK Krivaja iz Zavidovića, koji su učestvovali na turniru u Luksemburgu i koji će večeras pružiti podršku timu selektora Mehmeda Baždarevića. Mladi igrači bili su oduševljeni što imaju priliku da se druže sa svojim fudbalskim uzorima, a reprezentativci su im potpisivali autograme i fotografisali se sa njima.

Prijateljska utakmica Luksemburg – BiH igra se večeras od 20:15 sati na stadionu Josy Barthel. Četiri dana kasnije u Cirihu na stadionu Letzigrund BiH će odigrati i test meč sa Švicarskom, učesnikom Euro 2016, čiji je selektor Sarajlija Vladimir Petković.

(Vijesti.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*