U nedjelju Donacijski turnir za obnovu parketa stonoteniske dvorane u Kreki

Krajem prošlog mjeseca odigran je i uspješno organizovan 1. Donacijski turnir od kojeg sva prikupljena sredstva su planirana za sanaciju parketa stonoteniske dvorane u Kreki.
Na turniru su učestvovali takmičari iz Gradačca, Špionice, Tinje, Lukavca, Živinica i Tuzle, a tom prilikom je od svih takmičara i prijatelja  kluba STK “Kreka-Edelex” sakupljeno ukupno 1.450,00 KM.

Za kompletnu sanaciju parketa potrebno je izdvojiti oko 4.000,00 KM uz dodatni volenterski rad, a u cilju prikupljanja preostalih sredstava u nedelju 03.04.2016. godine u stonoteniskom domu “Kreka-Edelex” sa početkom u 11:00 sati odigrat će se 2. donacijski turnir za rekreativce.

– Sve donacije sakupljene na ovom turniru biti će upotrijebljene upravo za saniranje parketa. Određena je i minimalna visina kotizacije u iznosu od 10,00 KM, a svaka uplata će biti objavljena na oglasnoj ploči. Na ovaj način moći ćete direktno dati svoj doprinos i podršku ovom projektu. Ovim pozivamo i sve prijatelje kluba, a koji ne igraju ovaj turnir, da prema svojim mogućnostima daju svoj dobrovoljni doprinos. – istakli su organizatori.

Za najbolje učesnike sponsor kluba EDELEX d.o.o. i JOOLA će obezbijediti prigodne nagrade .

Žrijebanje za turnir će biti obavljeno u petak 01.04. u 19:00 sati, do kada je potrebno izvršiti prijave.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*