(VIDEO) Još malo do velikog spektakla u Tuzli

Još  nekoliko dana ostalo je do najvećeg muzičkog spektakla koji će se ove godine dogoditi u BiH. Nakon 27 godina, Bijelo dugme ponovo „svira“ u Tuzli, na stadionu Tušanj, 04.juna 2016 godine.

„Ko ne poludi taj nije normalan“ simboličan je naziv turneje, kojom Bijelo dugme obilježava 40. godina svog postojanja i rada. Goran, Alen i Tifa uz Orkestar sa sahrane i svadbe, najavljuju fenomenalnu zabavu, još neviđenu na ovim prostorima i ko ne poludi te noći, on nije normalan.

Prema riječima Fikreta Vukalića Fantoma, producenta ovog događaja, interesovanje prelazi sva očekivanja i taj dan u Tuzli se očekuju gosti iz cijeloga regiona, ali i organizovane grupe iz raznih dijelova Evrope. Već ima rezervisanih dolazaka iz Norveške, Švedske, Njemačke, Austrije, Švicarske … Sve ovo „miriše“ na spektakl koji ćete imati priliku vidjeti samo jednom u životu, zato nemojte ga propustiti.

Pogledajte izjave, najprije producenta Vukalića, zbog čega su se za početak ove BH turneje odlučili baš za Tuzlu, a onda i poruke Tuzlacima od Brege, Alena i Tife.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*