Dubioza kolektiv najavio Brodolom Live Stage!

Najbolji band iz našeg regiona je na sebi svojstven način napravio video najavu svog za sada jedinog nastupa u Bosni i Hercegovini u 2016. godini. Kao headlineri Live Stagea festivala Brodolom ekipa u crno-žutim dresovima nastupa prvog  dana festivala u petak, 22. jula.

Pored video poruke i posebne izvedbe pjesme o Tuzli, Dubioza Kolektiv je dala i kratku izjavu o svom nastupu u gradu soli: „Prošlo je nekoliko godina otkako nismo svirali u Tuzli. Konačno su se stvari poklopile, pa imamo priliku da se vratimo u grad soli. Drago nam je da festival Brodolom uvodi dodatni dan za “live” program. Samo se nadamo da od skakanja na koncertu Tuzla neće još više potonuti. Ovom prilikom, apelujemo na posjetioce da skaču samo na mjestima koja su “potklocana”, jer ne želimo da pravimo dodatni trošak Tuzlanskom kantonu.“

Festival Brodolom se održava u Carinskoj zoni (Šićki brod) u Tuzli i to 22. i 23. jula, 2016. godine. Pored Live Stagea koji je namijenjen za bendove, na Stageu elektronske muzike (23.7.) već su najavljena velika imena elektronske muzike James Zabiela i Joeski.

Kako bi fanovima ponudili što bolje uslove, organizatori su u pretprodaju pustili rane ulaznice sa kojima je moguće napraviti uštedu i do 30%. Ova akcija traje do 01.07.2016. godine, a ulaznice se mogu kupiti putem portala kupikartu.ba kao i na svim prodajnim mjestima KupiKartuBa.

Više informacija može se pronaći na www.brodolom.ba, kao i na Facebook stranici festivala: www.facebook.com/brodolom.ba/

YouTube video link:https://youtu.be/gXmnInqu6CM

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*