Maja Gojković sutra u posjeti BiH

Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković doputovat će u sutra u zvaničnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Prvi radni susret u Sarajevu imat će sa svojim domaćinima, članovima kolegija Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH a po okončanju sastanka planirane su izjave za medije.

Programom posjete predviđeni su i sastanci s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH i članovima Predsjedništva BiH.

Kako je najavljeno Maja Gojković će stići u 9:25 sati u Parlamentarnu skupštinu BiH a dočekat će je Safet Softić, predsjedavajući Doma naroda, Mladen Bosić, predsjedavajući Predstavničkog doma, Bariša Čolak, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda, Šefik Džaferović, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma, Ognjen Tadić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda i Borjana Krišto, zamjenica predsjedavajućeg Predstavničkog doma.

Nakon sastanak s članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH i izjava za novinare, predviđen je u 11 sati sastanak Maje Gojković s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Predsjednica Narodne Skupštine Republike Srbije Maja Gojković će se sutra sastati s Bakirom Izetbegovićem, predsjedavajućim Predsjedništva BiH te članovima Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem.

Sastanak je najavljen u 12 sati u zgradi Predsjedništva BiH, nakon čega će Gojković s Međunarodnog aerodroma Sarajevo otputovati za Beograd.

(FENA/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*