Niske cijene stanuju u Bingu

Niske cijene, popularni Bingosi, svoj su dom pronašle u više od stotinu sedamdeset Bingo prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

Ukoliko ste u posljednje vrijeme posjetili Bingo objekte sigurno ste naišli i na Bingose – niske cijene i stalne stanovnike najvećeg domaćeg trgovačkog lanca. Bingo već dvadeset i tri godine, predstavlja najpristupačnije mjesto za najpovoljniju kupovinu, jednako blisko svim generacijama. Najvjerniji kupci svjedoci su da su cijene, bez obzira na investiranje u infrastrukturu, preuređenje objekata i općenito ulaganje u kvalitet usluga, uvijek ostale niske i prilagođene njihovim potrebama.

Ekonomske prilike u Bosni i Hercegovini nisu idealne i svaka, pa i najmanja ušteda, značajna je za očuvanje kućnog budžeta, stoga ne čudi činjenica da je upravo Bingo prvi izbor velikog broja kupaca širom naše zemlje. „Reakcije na našu kampanju pristižu iz svih krajeva BiH i zaista su odlične. Kupovina kvalitetnih namirnica po niskim cijenama treba biti dostupna svima, a mi se svakodnevno trudimo da našim kupcima i omogućimo. S misijom da zaštitimo kućne budžete porodica širom zemlje, nastavljamo predano raditi na širenju trenda niskih cijena i u budućnosti“, kazao je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo.

Niske cijene, uz podršku kupaca širom Bosne i Hercegovine, ostaju živjeti u Bingu, a iz kompanije najavljuju i nastavak investicija u postojeće objekte, kao i širenje prodajne mreže.

Upoznajte Bingose te pronađite više informacija o ponudama i cijenama artikala prateći zvaničnu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/bingotuzla

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*