Večeras prezentacija Dramskog studija za djecu i mlade 2017.

Pozorište mladih Tuzle uz podršku “Vive Žene ” Tuzla i ove godine realizuje upis polaznika u Dramski studio za djecu i mlade 2017. Upis je trajao od 2.3. do 2.4.2017.godine za uzrast od 7 do 25 godina.

Dramski studio za djecu i mlade Pozorišta mladih Tuzle je poseban način dramske edukcija i rada sa djecom i mladima gdje se putem umjetnosti radi na podizanju samopouzdanja i gdje dramski odgoj ne služi samo za razvijanje dramskih vještina, već je izuzetno koristan za razvoj zdrave ličnosti. Pomaže svim polaznima da upoznaju sami sebe, ojačaju svoje vještine i da se pripreme za susret sa realnošću.

Za sve upisane polaznike i njihove roditelje , za danas 10.4.2017.godine u 19,00 sati na sceni BKC TK organizuje se javna promocija rada Pozorišta mladih Tuzle i cjelokupnog projekta na kojem će se predstaviti ciljevi i načini rada, termini, osobe za rad sa polaznicima, tematske cjeline, metodologija…

Pozivaju sve upisane polaznike, njihove roditelje, medije i građane Tuzle da im se pridruže na današnjoj javnoj prezentaciji Dramskog studija za djecu i mlade 2017.čime se realizuje posljednji događaj u okviru 13.Dana Mladih Tuzle.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*