Stisnite šaku i otkrijte pravu istinu o sebi

Postoji mnogo različitih testova u kojima je osobnost povezana s određenim dijelovima tijela – dlanovi, zglobovi, prsti, nokti…

Ali, postoji još jedan način pomoću kojeg možemo proanalizirati svoju osobnost – način na koji stišćete šaku. Ovo itekako otkriva neke važne aspekte vaše osobnosti, prenosi Uspesnazena.com.

Prođite kroz ovaj jednostavan test u kojem ćete samo trebati stisnuti šaku, i pronaći odgovarajuću varijantu odgovora.

Ako vas neko zamoli da stisnete šaku, kako ćete to napraviti?

A sada pogledajte odgovore:

1. Imate tendenciju pomagati ljudima čak i onda, kad vam to donosi neke neugodnosti. Stalno ste u potrazi za novim znanjima, iskustvima, izuzetno energični i pomalo nestrpljivi. Takve kao vi, nazivaju avanturistima i neustrašivima, ali u isto vrijeme, mnogima od vas neće pasti na pamet koliko je često i vama potrebna zaštita i pomoć.

Vama je od životne važnosti priznanje i prihvaćanje, jer se često suočavate sa ljudima koje koriste vašu dobrotu. Ali jaka unutarnja srž, ipak vam ne dozvoljava da riskirate i odustanete od ljudi. Vi i dalje nastavljate čuvati i štititi one koji koriste vašu plemenitost, jedino što postajete malo oprezniji.

2. Komunikativni ste, privlačite različite ljude. Prijatelji vole vašu iskrenost i duhovitost. Sigurni ste u sebe, imate jako razvijen osjećaj samopoštovanja. Odličan ste vođa među prijateljima, i dobar lider u poslu. Međutim, u donošenju smjelih odluka sprječava vas strah od neuspjeha, jer neuspjeh može povrijediti vaš samoljublje.

Često imate potrebu za ohrabrenjem i pohvalama. Pa što, nije to tako loše. Važno je da ne prestanete vjerovati u sebe, čak i ako vam ne govore koliko ste dobri. Sasvim je moguće da se, jednostavno, nalazite između ljudi koji su ljubomorni na vaš uspjeh.

3. Oštroumni ste i lijepo se i pristojno znate izraziti, ali pomalo sramežljivi, što vam onemogućava da u punoj mjeri ispoljite te osobine. Zato vas mnogi smatraju šutljivom i nekomunikativnom osobom. Precizni ste i pedantni, i ponekad zahtijevate od sebe previše, što dovodi do nepotrebnog nespokojstva. Pronicljivi ste, pokušavate ne narušavati svoju unutarnju harmoniju. Ljudima pored vas je vrlo ugodno.

Ponekad postaje vrlo tužni jer mislite da ne možete tek tako graditi odnose, i s lakoćom se adaptirati u nove zajednice i biti dio npr. tima ili kompanije. Ne uzimajte to k srcu, jer je dovoljno da postanete malo fleksibilniji i druželjubiviji, i ljudi, koji su se plašili da vam priđu, odmah će promijeniti svoje mišljenje o vama, piše Atma.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*