Golman Tuzla Cityja zadržan u bolnici nakon zadobivene povrede glave

Golman Tuzla Cityja Nevres Fejzić zbog zadobivene povrede u predjelu glave zadržan je na bolničkom liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, potvrđeno je za Klix.ba iz ove zdravstvene ustanove.

U okviru današnjeg susreta između Tuzla Cityja i Sarajeva došlo je do kontakta između Fejzića i igrača gostujuće ekipe Krstea Velkoskog nakon što je kapiten Bordo tima postigao pogodak za vodstvo svoje ekipe.

Fejzić je zadobio povredu u predjelu glave, a nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć na terenu prevezen je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Kako nam je potvrđeno iz ove zdravstvene ustanove, Fejzić je nakon obrade u prijemnoj ambulanti Klinike za hirurgiju premješten u Kliniku za neurohirurgiju gdje se nalazi na liječenju.

“Pacijent je trenutno svjestan i stabilan, ali njegove povrede zahtjevaju bolničko liječenje”, rekla je za Klix.ba glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović. Inače, nakon snažnog udarca koji je zadobio u predjelu glave, Fejzić je izgubio svijest na terenu. Brzom reakcijom medicinskog osoblja na stadionu, ovaj golman je zbrinut te je u svjesnom stanju stigao u tuzlansku bolnicu gdje se nalazi pod nadzorom ljekara.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*