Od Londona do Bahreina: Gdje će letjeti FlyBosnia od juna

FlyBosnia je objavila preliminarni raspored letova za nove rute, koje bi omogućile da aviokompanija Sarajevo poveže sa destinacijama u Evropi i zemljama Golfskog zaliva.

Prema ovom rasporedu iz Sarajeva bi se od juna trebali obavljati letovi za London Gatwick Airport (LGW), Frankfurt am Main Airport (FRA) i Rim – Fiumicino International Airport (FCO).
U regionu Zaliva, aviokompanija se priprema za letove na tri destinacije: Rijad (RUH), Kuvajt (KWI) i Manama (BAH) u Bahreinu.

U Bahreinu je FlyBosnia potpisala sporazum o saradnji sa Al-Nasr Travel and Tourism, koji će postati ekskluzivni agent za bh. avioprijevoznika u ovoj zemlji.
Zamjenik direktora kompanije Syed Taleb Al-Darazi izjavio je da će njegova kompanija biti ekskluzivni agent za bh. kompaniju u Bahreinu, gdje će biti obavljani direktni letovi iz Maname (Međunarodni aerodrom Bahrein) do Sarajeva.

On je naglasio da je ovo prvi put da se na ovoj liniji obavljaju direktni letovi, za koje se očekuje da će početi u junu sa dva leta nedjeljno, a broj će se povećavati u budućnosti, izvijestio je blog FlyBosnian.

(indikator)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*