(VIDEO) Gost “Tuzle danas” akademik, prof. dr Nedeljko Stanković: Vrata Evropskog univerziteta “Kallos” Tuzla otvorena za sve zainteresovane

Pred budućim brucošima je teška i važna odluka. Kako nastaviti nadograđivati svoje znanje kroz kvalitetno obrazovanje? Koji fakultet upisati? Koje su prednosti i koliko će studenti po završetku studija biti konkurentni na tržištu rada, neka su od pitanja na koja maturanti traže odgovore.

Zbog toga u ovom periodu fakulteti organizuju Dane otvorenih vrata. Na takva pitanja odgovore možete potražiti i prilikom Dana otvorenih vrata na Evropskom univerzitetu Kallos, koji će za sve buduće studente ili one koji samo razmišljaju o tome, svoja vrata otvoriti sutra, odnosno u četvrtak 11. aprila s početkom u 13,00 sati.

Tim povodom smo ugostili akademika, prof. dr Nedeljka Stankovića, rektora Evropskog univerziteta “Kallos” Tuzla, koji je prezentovao, između ostalog, upisnu politiku, fakultete i odsjeke za koje se studenti mogu odlučiti, kao i međunarodnu saradnju i cijenu školarine.

Više u video prilogu:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*