19. i 22. aprila dani otvorenih vrata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta UNTZ

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Univerziteta u Tuzli i Studentsko vijeće Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta srdačno pozivaju sve maturantice i maturante da im se pridruže na Danima otvorenih vrata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Ovo je jedinstvena prilika da se učenici, budući brucoši, upoznaju sa mogućnostima i prilikama za studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, jednom od najtraženijih zanimanja i fakulteta u regiji.

Dani otvorenih vrata će se održati u petak, 19.4.2019. i ponedjeljak, 22.4.2019. godine od 11 do 15 sati u prostorijama Zavoda za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju Tuzla i Udruženja “Majke hendikepirane djece” Tuzla na adresi Krečanska 5.

“Dođite i upoznajte se sa našim studenticama i studentima, profesorima i asistentima, pitajte nas i informišite se o studijskim odsjecima, nastavnim planovima i programima, prijemnom ispitu, studentskom životu u Tuzli, mogućnostima zaposlenja nakon studija te o svemu što vas zanima. Pripremili smo mnoštvo aktivnosti i radionica kako bismo vam približili studij i zanimanja specijalnog edukatora-rehabilitatora, logopeda-audiologa i socijalnog pedagoga.”

Očekujemo vas! Dobro nam došli!

(tuzlarije.net)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*