Održan Bajramski prijem muftije tuzlanskog Vahida-ef. Fazlovića

Sinoć, prvog dana Ramazanskog bajrama u Kristalnoj sali Hotela Tuzla održan je tradicionalni bajramski prijem muftije tuzlanskog Vahida-ef. Fazlovića.

Bajramski prijem se tradicionalno organizuje za uglednike iz društvenog života iz ovog dijela Bosne i Hercegovine, prijatelje Muftiluka tuzlanskog, predstavnike tradicionalnih vjerskih zajednica i druge.

Muftija Fazlović se obratio prisutnima, i poželio im da se zajedno sa prisutnom ulemom ugodno osjećaju u ovom blagoslovljenom danu.

– Svima vam se najiskrenije zahvaljujem što ste svojim prisustvom večeras ove mubarek-dane učinili još svečanijim. Želim vam sretne i berićetne bajramske dane, i želim da njihov svečani ton, u svakoj sredini ove naše lijepe zemlje, osjete naše komšije i prijatelji – istakao je toko svog obraćanja muftija tuzlanski Vahid-ef. Fazlović.

Prijemu su pored predstavnika vjerskih zajednica prisustvovali i visoki zvaničnici iz institucija vlasti, predstavnici obrazovnih, zdravstvenih, kulturnih i privrednih ustanova i organizacija.

(Tuzlainfo.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*