Burn Evolution Festival – Ilinčica Tuzla

Evolution Festival u režiji Epic Events – a održat će se 13. Jula na popularnom tuzlanskom izletištu Ilinčica.
Pored dobrog provoda, cilj održavanja ove manifestacije jeste kulturno oživljavanje našeg prirodnog dragulja. Ilinčica je jedna od rijetkih lokacija u Tuzli, koja je bogata prirodom a nije pala pod uticaj čovjeka.
Uz vrhunske regionalne i svjetske izvođače, kao i nesvakidašnji audio vizuelni doživljaj, a posebnu čar ovoj manifetaciji dat će prirodna idila koju pruža ova lokacija na periferiji grada Tuzle.

Pored domaćih i regionalnih izvođača kao štu su: Worda (Bosna I Hercegovina), TKNO ( Srbija), MilošVujović (Srbija), Nedim (France), Elm dj I Oliver Stanicević (Bosna I Hercegovina), zabavljati će nas fenomenalna Rebeca Ark (Španija)koja je definirana vlastitim jedinstvenim stilom, punim kvalitete, emocija i energije.

Sa samo nekoliko mjeseci iskustva započela je svoju prvu rezidenciju 10/11 radeći kao dio tima “Fete Discoteque” Tijekom tog vremena bila je jedna od najtraženijih DJ-a Valencijske zajednice. Tijekom svoje karijere nastupala je u mnogim prestižnim klubovima kao što su veto Social Club (Ibiza), Lolita's (Castellón) , Mjesec (Valencia), Spook (Valencia), Club Nürmberg (Njemačka), Fifty Club (Beč) i Dom Im Berg (Beč). Također je svirala na festivalima kao što su Arenal  Sound (Castellón), Matuquin Festival (Castellón), Noise Off Festival (Madrid) i Alaior Festival (Menorca), Bassick (Quito), Macarena Concert & amp; Klub (Ekvador), Blue Marlin (Ibiza).
Trenutno je rezident DJ u poznatom “San Papa Club” u Madridu, te promoter mnogih label-a i klubova. Ljeto 2018.godine je provela kao rezident Ibiza “Ushuaia” plaže/kluba.

Pozivaju sve ljubitelje prirode i elektronske muzike da im se pridruže 13.jula na Ilinčici i osjete pravi doživljaj tehna.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*