Zadar, 220811. U turistickom naselju Zaton u sklopu kojeg se nalazi i najveci autokamp u Hrvatskoj izuzetno su zadovoljni ovogodisnjom sezonom, broj gostiju u odnosu na druge godine je porastao za 7 posto. Trenutno se u naselju (kampu i apartmanima) nalazi oko 7000 gostiju, najvise je Njemaca. Foto: Andrija Lucic / CROPIX

Vlasnici apartmana na Jadranu strahuju da će im ljetna sezona propasti

Vlasnici apartmana na Jadranu, a posebno oni u Splitu strahuju da bi ova ljetna sezona mogla podbaciti.
Potencijalni gosti su u Splitu na Bookingu jučer još uvijek mogli birati između 599 apartmana za čije bi noćenje trebali izvojiti od 281 kunu na Brdima do 11.229 na Trsteniku, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nekim iznajmljivačima je, navodi se, godina odlična, neki već počinju zbrajati i razmišljati isplati li im se iznajmljivanje (pogotovo oni koji zbog svog posla moraju koristite usluge praonica, čistačica… pa je zarada znatno manja nego kod onih koji sve to sami rade).

U najgoroj situaciji su oni koji su tek započeli iznajmljivanje i još digli i kredite za to, a zatim oni koji su izašli iz svojih domova u podstanare na par mjeseci misleći kako će iznajmljujući dovoljno zaraditi i da plate podstanarstvo i da naprave novčane zalihe za ovu zimu, a kartice su provukli na mnogo rata vjerujući kako će rate platiti bez problema od novca gostiju.

(Klix)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*