Kylie Jenner o anksioznosti: Moj život nije savršen, na internetu vidite samo površinu

Novi post na Instagramu slavna Amerikanka posvetila je svim ljudima koji su prošli kroz njen život, uključujući i one koji su trenutno dio njenog života.

“Ponosna sam na sebe, na svoje srce i snagu. Odrastanje pod svjetlima uz milion očiju uprtih prema vama jednostavno nije normalno. Izgubila sam prijatelje na tom putu i često sam gubila i sebe. Moja prva tetovaža bila je ‘zdrav razum’ kako bih se svakodnevno podsjećala da ga zadržim”, napisala je Jenner.

Ona je dodala kako se borila s tjeskobom u mlađim danima, a nakon što je dobila bebu uslijedili su novi usponi i padovi.

“Osjećala sam se kao da sam morala iznova pronaći sebe. Zadržavam puno toga za sebe, ali samo želim podijeliti s vama da sam čovjek. Moj život nije savršen i ono što vidite na društvenim medijima samo je površina. Budite blagi prema sebi, idite dalje i pustite neke stvari. Svi smo sposobni za velike stvari, dostojne ljubavi, i dozvoljeno nam je da se izrazimo. Činite više onoga što vas čini sretnima. Sada je vaša sezona. Svi imamo veličanstvenu sudbinu”, piše Jenner.

Njen post stigao je nakon što je magazin People objavio seriju članka o tome kako je Jenner veoma sretna, kako uživa u životu, kako jedva čeka da rodi još jedno dijete..

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*