Kim Kardashian proslavlja 39. rođendan uz višednevnu zabavu sa sestrama

Slavna Amerikanka Kim Kardashian danas proslavlja 39. rođendan, ali reality zvijezda već protekla dva dana uživa u slavlju sa svojim sestrama u Palm Springsu u Kaliforniji.

Kim i njene sestre Kylie Jenner i Kourtney Kardashian podijelile su na Instagramu nekoliko fotografija i video klipova u kojima prikazuju detalje sa slavlja, od šminkanja i spremanja do čarobne večere.

Ove godine Kim je željela biti rođendanska princeza pa je sve dekorisala u pink bojama sa rozim balonima, konfetima, rekvizitima kao što su ogrlica “Birthday Babe”, sunčane naočale “So Fab”…

S obzirom da je Kim ove godine bila u dobrotvornom raspoloženju, povodom svog rođenana u Instagram pričama postavila je klipove prijatelja koji otvaraju poklone koje im je ona darovala, a u kojima su se našli proizvodi iz njene kolekcije odjeće, parfem i Yeezy patike.

Kardashian sestre podijelile su na društvenim mrežama i nekoliko trenutaka uživanja u sunčanju pored bazena te ispijanja koktela, a koji su uslijedili nakon noćne zabave.

Kim je i danas nastavila slavlje, što i nije čudno, s obzirom da je slavna starleta navikla obilježavati rođendane po nekoliko dana.

(Klix.ba)


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*