Dvije osobe poginule, pet povrijeđeno kod Bijeljine

Dvije osobe su poginule, a pet je povrijeđeno jutros u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik, u mjestu Janjska Obrijež, potvrđeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Do saobraćajnoj nesreće, u kojoj je učestvovalo putničko vozilo marke “ford”, kojim je upravljala osoba inicijala Z.J. te automobil “turan”, za čijim volanom je bio M.M., došlo oko 6.30 sati.

Na mjestu saobraćajne nesreće poginuo je vozač Z.J., te žena, koja je bila na mjestu suvozača u “turanu”, inicijala S.M.

Pet osoba je povrijeđeno i oni su prebačeni u bolnicu.

Poginuli Zoran Jović i Fadila Mujanović, povrijeđeni nisu životno ugroženi

Niko od petero povrijeđenih osoba u teškoj saobraćanoj nesreći, koja se jutros dogodila na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Janjarska Obrijež, nije životno ugrožen, potvrdili su ljekari.

U toj saobraćanoj nesreći, koja se dogodila oko 06.30 sati, poginuli su Zoran Jović iz bijeljinskog sela Glavičice i Fadila Mujanović iz Janje.

Jović je vozio “ford galaxy” koji se sudario s automobilom “VW turan” u kojem je Mujanović bila na mjestu suvozača.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini je naložio preduzimanje potrebnih mjera kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do te teške saobraćajne nesreće, saopćeno je iz policije.

(Fena/RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*