(VIDEO) Glumac Feđa Zahirović gost “Tuzle danas”: Filmovi, serije, predstave i muzika u bogatom umjetničkom životu mladoga Tuzlaka

Mladi tuzlanski glumac, Feđa Zahirović, je sa svojih 25 godina izgradio impresivnu biografiju. Između ostalih, glumio je u filmovima “The Final Barrier” Jasmina Durakovića, “Drive” Bojana Josića, “2:3” i “III” Marina Cvetka, “It's (Not) About the Game” Boška Jovičića, “Na Birou” Mirnesa Rašljanina, ” Fairytale of The Lake Como” Dušanke Belada i Milane Nikić, “Smogom Dano” Hurem i Milice Bilanović, ” Summer Dew (A white Winter)” Carla Chiaramontea.

Utjelovio je uloge u brojnim predstavama, a neke od njih je i sam režirao. Također, često je angažovan u snimanju muzičkih spotova, što ovom talentovanom umjetniku predstavlja posebno zadovoljstvo, s obzirom na to da je muzika njegova velika ljubav i strast.

Način na koji Feđa Zahirović gleda na umjetnost i na svijet oko nas, može biti motivacija svima da žive u trenutku i da pozitivno gledaju na sve što je pred nama.

Feđa Zahirović je bio gost našeg otvorenog programa “Tuzla danas”.

Više u video prilogu:

(RTV7)







Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*