Sedam najboljih studenata sa šest javnih univerziteta sutra u Predsjedništvu BiH

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primit će najbolje studente sa šest javnih univerziteta u Bosni i Hercegovini, sa prosječnom ocjenom 10. Prijem će biti održan 6.1. 2020., u Svečanom salonu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, sa početkom u 12 sati.

Prijemu će prisustvovati Amna Muhamedović sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Damir Medunjanin sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Aleksa Mirković sa Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Faris Hasanović sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli, Melisa Ćehić sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Esmeralda Šuta sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru i Nina Lončar sa Fakulteta prirodnoslovno-matematičkih i odgojnih nauka Univerziteta u Mostaru.

U umjetničkom dijelu programa nastupit će gudački kvartet u sastavu: Arvida Kullolli-Vračo, violina, Anamarija Marić, violina, Aida Deljkić, viola i Lidija Paulin, violončelo.

Prije početka prijema, član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i najbolji studenti sa šest javnih univerziteta u Bosni i Hercegovini obratit će se medijima.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*