Karate klub “Sloboda” Tuzla vrši upis novih članova (VIDEO)

U 2019 godini Karate Klub Sloboda je učestvovao na 29 turnira, kako u Bosni i Hercegovini tako i u inostranstvu! Učešće je uzeto na turnirima svih nivoa, uključujući: kantonalna, federalna,drzavna, međunarodna, i balkanska prvenstva. U 2019 godini, osvojeno je ukupno 151 medalja. Iznjedrili su 4 nova majstora karatea, 3 mlada reprezentativca Bosne i Hercegovine, te preko 50 mališana nagradili većim učeničkim zvanjima.

Organizovali su besplatnu školu karatea za sve mališane koji su željeli trenirati ovaj sport. Besplatan upis, besplatno treniranje, igra, i upoznavanje novih drugara za preko 15 novih mališana, koji će u januaru poloziti za svoje prvo karate zvanje!

Iz Kluba pozivaju sve zainteresovane roditelje da upišu svoje mališane u Karate Klub Sloboda Tuzla, najstariji karate klub u Gradu Tuzla, i tako unaprijede rast i razvoj, koordinaciju, motoričke pokrete, i psiho-fizičku sposobnost svoga djeteta!

U jutarnjem programu RTV 7 ugostili smo Tarika Hamidovića, trenera u Klubu sa kojim smo razgovarali u uspjesima koje konstantno ostvaruju takmičari Karate kluba Sloboda Tuzla, kao i o pomeutom upisu novih članova.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*