RTV7: Sedam godina uspješnog rada i postojanja

Radio-televizija 7 Tuzla slavi 7. godišnjicu postojanja i rada. Svoj rođendan proslavit ćemo sa našim slušaocima i gledaocima i prijateljima ove kuće.

Pozivamo vas na rođendansko slavlje, koje počinjeu 7,00, kao i sva naša druženja u proteklih 7 godina! Nudimo vam mnoštvo priča, zanimljivog sadržaja, gostovanja, nagrada i dobre muzike.

Otvoreni, cjelodnevni program pratit će podsjećanja na sve ove godine rada, kroz različite sadržaje ćemo se prisjetiti brojnih ličnosti, udruženja, društava i organizacija sa kojima smo uvijek uspješno sarađivali, ugostit ćemo različite goste u našem studiju, a predviđena su i reporterska javljanja uživo sa terena u program.

Osim toga, predviđene su brojne nagrade za vjerne slušaoce i gledaoce, tako da ćete svi biti u prilici u svakome satu osvojiti nešto za sebe ili vama drage osobe.

Budite uz svoj medijski servis u cjelodnevnom, živom programu od 7,00 do 19,00 sati. Nakon toga, iz produkcije naše medijske kuće imat ćete priliku pogledati nekoliko zanimljivih sadržaja, kao što su “Novogodišnji dnevnik”, “Uvrnuta redakcija” i “Sto za 5+”, koje smo kreirali u saradnji sa istaknutim tuzlanskim glumcima.

Ostanimo zajedno i narednih godina, a mi ćemo se truditi svakoga dana opravdati vaše povjerenje!

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*