Okončan jedinstven projekat: U programu RTV7 Tuzla večeras priča o stvaranju “Dnevnih priča (iz izolacije)” Narodnog pozorišta Tuzla i RTV7

Dugogodišnja uspješna saradnja RTV7 Tuzla i Narodnog pozorišta Tuzla nastavljena je kroz jedinstven projekat. Skečevi pod nazivom “Dnevne priče” nude komičan prikaz svakodnevnih situacija kroz koje su svi prolazili zbog pandemije korona virusa. Poznati glumci su odlučili da nasmiju sve one koji su u sivilu zbog novonastale situacije i da u njihove domove na svojstven način unesu smijeh.

Gledaoci RTV7 Tuzla imaju priliku svakoga dana pratiti kratke epizode o jednoj neobičnoj porodici u vremenu izolacije. Glume Midhat Kušljugić, Meliha Fakić, Milenko Iliktarević, Remira Osmanović, Edis Žilić, Elvira Aljukić i Siniša Udovičić. Režiju potpisuju Midjat, Meliha i Siniša, a za muziku, najavne špice, džinglove i ton, zadužen je Denis Hadžić, sve uz tehničku podršku RTV7 Tuzla.

Nakon 20 epizoda, donosimo priču o ovom projektu. Možete je pogledati večeras u 20,00 sati, nakon Specijalnog programa RTV7 Tuzla, kao i sutra u jutarnjem programu.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.