Ryan Gosling i Chris Evans bit će suparnici u novom Netflixovom trileru

Ryan Gosling i Chris Evans tumačit će suparnike u novom filmu “The Gray Man” čiju režiju potpisuju tvorci i reditelji filma “Avengers: Endgame”, prenosi Variety. Budžet novog Netlfixovog trilera iznosi 200 miliona dolara, prenose američki mediji.

Joe i Anthony Russo već su ranije sarađivali sa Evansom, te su zajedno snimili dva filma “Captain America: The Winter Soldier” i “Avengers: Endgame”. Produkciju novog filma potpisuje njihova nova kompanija AGBO, prvu verziju scenarija je napisao Joe Russo, dok su finalne izmjene obavili scenaristi “Endgamea” Christopher Markus i Stephen McFeely.

“The Gray Man” prati bivšeg CIA operativca Courtom Gentryjem (Gosling), koji se susreće s nekadašnjim kolegom, a sada neprijateljem – Lloydom Hansenom (Evans). Braća Russo vjeruju da ova priča ima potencijal da izrodi nekoliko nastavaka, kao i da će u fokusu svakog narednog filma biti Gosling.

“Ideja je stvoriti franšizu i izgraditi cijeli jedan univerzum. Svi ćemo predano raditi na kreiranju prvog filma, za koji se nadamo da će biti dovoljno dobar da otvori mogućnost snimanja nastavka”, objasnila su braća Russo za Deadline.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*