Abid Mujagić napustio mostarsku bolnicu i vratio se u Tuzlu

Slobodin nogometaš Abid Mujagić u toku noći napustio je mostarsku bolnicu u kojoj je završio nakon što mu je pozlilo na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i tuzlanskog kluba. “Stigao sam jutros u Tuzlu. Hvala Bogu sad je sve u redu. Posljednja dva dana sam se loše osjećao, odnosno imao sam tegobu prilikom disanja. Isto se ponovilo i na jučerašnjoj utakmici. Kada sam izašao iz igre jednostavno nisam mogao doći do daha. Hvala Bogu sve se dobro završilo i želim se ovim putem zahvaliti osoblju mostarske bolnice”, rekao je Mujagić za portal Klix.ba.

Podsjetimo, Mujagić je igrao do 66. minute utakmice, a nakon izlaska iz igre nije se dobro osjećao te mu je pozlilo zbog čega mu je pružena pomoć u svlačionici.

Reagovala je i Hitna pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu Dr. Safet Mujić. Pri tome je ispraćen aplauzima od igrača obje ekipe.

Mujagić će u narednom periodu biti podvrgnut detaljnjim ispitivanjima kako bi se saznalo zbog čega mu je pozlilo pa trenutno nije poznat termin njegovog povratka na teren.

Klix.ba

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*