Gradonačelnik Imamović zahvaljuje na riječima podrške: Snažne emocije probudila nova pjesma o Tuzli

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović od četvrtka je u izolaciji, zbog kontakta sa članom porodice pozitivnim na koronavirus. Na svom facebook profilu uputio je zahvalnost za podršku koju svakodnevno prima.

“Hvala vam na toplim riječima podrške i ohrabrenja koje ste uputili mojoj supruzi i meni. Doživljavamo to kao podršku svima koji su napadnuti opakim virusom.
Kompozitor i producent Azur Jahić poželio nam je dobro zdravlje i u poruci poslao spot i svoju pjesmu koju izvodi Nesib Delibegović Nesko. Divna pjesma o ljubavi prema Tuzli, probudila je u meni snažne emocije. Nahranila mi dušu. Želim ta osjećanja podijeliti s vama. Budimo dobri jedni prema drugima, volimo se i, iznad svega, volimo Tuzlu”, poručio je gradonačelnik  Tuzle.

Novu pjesmu o Tuzli “Iz svoje avlije” izvodi Nesib Delibegović Nesko, a muziku,tekst i aranžman uradio je Azur Jahić . Svirali i pjevali: Bas: Edvin Hadžić Harmonika: Miralem Šarić Klarinet: Senadin Šahmanović Gitare, bubanj: Azur Jahić, Prateći vokali: Azur Jahić i Nesib Delibegović Mix i mastering: Azur Jahić, Spectrum Oktobar 2020.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*