Servisne informacije za ponedjeljak, 25. januar: Dijelovi naselja Moluhe i Mandići bez vode zbog kvara

Iz MUP-a TK smo saznali da je javni red i mir narušen tri puta. Evidentirano je izvršenje osam krivičnih djela. Na području Tuzlanskog kantona se dogodilo šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško povrijeđena, tri lako, a u četiri nezgode je zabilježena samo materijalna šteta.  

HITNA MEDICINSKA POMOĆ – Kako smo doznali iz Službe hitne medicinske pomoći, pruženo je 167 zdravstvenih usluga.

VATROGASCI – Dežurni vatrogasci u protekla 24 sata nisu imali intervencija, tako da je iza njih mirna noć.

CENTRALNO GRIJANJE – Uredna je isporuka toplinske energije, svi radijatori u Tuzli su topli kada je riječ o korisnicima daljinskog grijanja.

VODOVOD –  Dijelovi naselja Moluhe i Mandići su bez vode ovoga jutra zbog kvara koji će biti otklonjen u toku dana. Uredno je vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.

KOMUNALAC – Iz Javnog komunalnog preduzeća Komunalac Tuzla kažu da je uredan odvoz smeća, kao i uređenje i higijena grada. Njihove ekipe su i dalje kontinuirano na terenu, rade tokom 24 sata, tokom noći su čistili ulice i posipali sol, a njihova Dimnjačarska služba danas počinje sa pregledima i čišćenjem individualnih dimnjaka u Mjesnim zajednicama Gornja Tuzla, Simin Han i Požarnica.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*