(VIDEO) Otvoren Javni poziv za partnere/donatore ekološko-volonterskog projekta “Let's do it Tuzla”, počinje prijem novih članova u tim

Otvoren je Javni poziv za partnere/donatore ekološko-volonterskog projekta “Let's do it Tuzla” u 2021. godini. O tome, između ostalog, ali i o karakteristikama i dosadašnjim uspjesima ove pozitivne ekološke priče, govorili smo u našem jutarnjem programu kada smo ugostili Adnana Imamovića, projekt koordinatora “Let's Do It Tuzla”. Pred njima je jubilarna deseta terenska akcija čišćenja ilegalnih deponija otpada, te deveta akcija sadnje drveća, ali i nastavak “Male škole ekologije”.

Trenutno ih je 45 u timu, a večeras raspisuju konkurs za prijem novih članova u tim. Danas je upriličena ceremonija dodjele zahvalnica i posebnih priznanja odnosno certifikata za članove prethodnog organizacijskog odbora iz 2020. godine. Za mjesec dana očekuju da će imati oformljen novi tim. Prva aktivnost je “Mala škola ekologije”, a u aprilu povodom Dana planete Zemlje kreću sa prvim terenskim aktivnostima.

Više u video prilogu:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*