Servisne informacije za 4. mart

Iz MUP-a TK nam je saopćeno da je u protekla 24 sata javni red i mir narušen 7 puta. Evidentirano je izvršenje 4 krivična djela. Dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda. U 4 nezgode, lakše tjelesne povrede zadobilo 4 lica. Dogodile su se dvije saobraćajne nesreće samo sa materijalnom štetom, saopćeno je iz MUP-a TK.

Iz Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, saopćeno je da su u protekla 24 sata građanima pružili 160 zdravstvenih usluga.

Dežurni vatrogasci PVJ Tuzla u protekla 24 sata imali su jednu tehničku intervenciju, zatim su intervenisali na gašenju zapaljenog smeća u naselju Orašje, intervenisali su na gašenju niskog rastinja u Mihatovićima i Kozlovcu, gasili su jednu zapaljenu šupu u naselju Drežnik, te jedan zapaljeni panj u ulici Prve tuzlanske brigade.

Iz Preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Tuzla saopćeno je da je uredno vodosnabdijevanje.

Iz Centralnog grijanja Tuzla nam je saopćeno da je i dalje u toku normalizacija isporuke toplotne energije u gradu, zbog kvara na Termoelektrani Tuzla.

Iz JP Komunalac Tuzla saopćeno je da se odvoz smeća i održavanje higijene grada odvija po planu i programu za današnji dan.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.