(VIDEO) BCC u Tuzli mjesto novog Jumbo objekta, kupci zadovoljni

JUMBO otvaranjem nove prodavnice donosi više boja i osmijeha u Tuzlu

Sada više nego ikad možemo reći da je Tuzla, impresivan grad u Bosni i Hercegovini, pun boja i života.

Danas je Jumbo svima u Tuzli donio zabavu i osmijehe, svečano otvorivši najnoviju prodavnicu, šestu u Bosni i Hercegovini i dvadesetu pod upravom BALFIN Grupe. Nova Jumbo prodavnica je otvorena u Bingo City Center-u.

Kao i u ostalim prodavnicama, JUMBO će i dalje održavati visoke standarde, koji uvijek donose europsku kvalitetu i najkonkurentnije cijene na tržištu.

Otvaranje najnovije trgovine sa oduševljenjem su prihvatili svi građani Tuzle. Tokom otvaranja JUMBO trgovine bio je prisutan i gradonačelnik, gospodin Jasmin Imamović.

Tokom otvaranja, čelnici JUMBO-a izrazili su zadovoljstvo otvaranjem nove trgovine u Tuzli, donoseći hiljade proizvoda koji ispunjavaju želje cijele porodice.

Vrijedno je spomenuti da će se JUMBO-u Tuzla moći pronaći različite kategorije proizvoda, počev od proizvoda za dom, igračke, ukrase, proizvode za vrtlarstvo, odjeću, kuhinjske proizvode, pa sve do sezonskih proizvoda.

Širenje JUMBO-a nastaviće se tokom ove godine otvaranjem novih prodavnica u zemljama u kojima posluje.

Jumbo je dio BALFIN Grupe, najveće i najinovativnije investicione grupe u Albaniji i jedne od najvećih u regiji.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Jumbo BiH, Instagram jumbo_bih, web stranicu http://www.jumbo.ba i posjetite prodavnice u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Cazinu, Bijeljini i Tuzli.

Više u video prilogu:

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*