Detalji ubistva u Gračanici: Pucao im u glavu nakon što su dobacivali njegovoj supruzi

Dvostruko ubistvo koje se sinoć dogodilo u ugostiteljskom objektu u gračaničkom naselju Luke kada su ubijeni Samir Turkušić zvani Turpija i Zikrija Džinić zvani Zike, kako nezvanično saznaje portal Klix, zapravo je zločin iz strasti.

Prema  izvorima Klixa  koji su bliski ovoj policijskoj istrazi, motiv napada Muhameda Nurkića na dvojicu muškaraca zapravo je svađa i provokacije koje su ubijeni uputili Nurkiću ali i njegovoj supruzi.

Neumjesni komentari bili su okidač za žestok sukob nakon kojeg je Nurkić otišao kući po pušku sa jasnom namjerom da ubije dvojac koji je itekako bio poznat po različitim krivičnim djelima.

Kako su svjedoci cijelog događaja ispričali policiji, izrevoltirani Nurkić je po povratku u kafić sa puškom prišao dvojici muškaraca i pucao im direktno u glavu. Nakon toga predao se policiji.

“Trenutno je u toku saslušanje osumnjičenog u policijskim prostorijama, koji bi u popodnevnim satima mogao biti predat u nadležnost Tužilaštva”, kazao je za Klix.ba Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona.
(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*