Sevdah pod vedrim nebom – Amira Medunjanin na krovu «Tuzlanke»

Jedna je od najtraženijih interpretatorki sevdaha, čiji koncerti se prate  u jednom dahu i pamte dugo. Amira Medunjanin sa scene plijeni, a  njen posebni doživljaj tradicionalne muzike stvara sjajnu energiju, koja se prenosi na publiku.

Ovogodišnja koncerta sezona Agencije «Zeus» već je tuzlanskoj publici ponudila nekoliko izuzetnih muzičkih događaja, za koje se tražila karta više, a ako je suditi po interesu koji već vlada za nastup Amire Medunjanin na krovu Tuzlanke, i ovaj koncert će biti više od muzičkog događaja. Biće to još jedna posebna ljetna noć, kojom će se prolamati neponovljivi Amirin vokal u kombinaciji sa zvucima gitare, bosanskohercegovačkog gitariste Boška Jovića.

Koncert će biti održan na krovu “Tuzlanke” 27. avgusta u 21,00 sat. 

Amira Medunjanin je tokom ovog ljeta nastupala na brojnim pozornicama širom regije i na svakom od tih nastupa publiku ostavljala bez daha.

Ova diva tradicionalne muzike s nestrpljenjem iščekuje nastup pred tuzlanskom publikom, sa kojom se nije družila nekoliko godina, a svaki susret s Tuzlacima je za nju, kako sama kaže, bio poseban.

Za koncert Amire Medunjanin na krovu Tuzlanke u prodaji je limitirani broj ulaznica, na štandu kod Seje i Vilija, te putem zvaničnih stranica Agencije «Zeus».

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*