Mali privrednici dobili besplatnu platformu za unapređenje poslovanja

Mali privrednici u BiH dobili su jedinstvenu poslovnu online platformu “Prvi lider” (www.pravilider.ba) koja će im omogućiti da besplatno oglašavaju svoje proizvode i usluge.

Osim toga, platforma im omogućava da dobiju pristup edukacijama, oglase svoju potražnju za partnerstvom ili investitorom, zatim da pročitaju sve aktualne javne pozive i važne informacije vezano za njihov biznis, ali i da jednostavno i potpuno besplatno kreiraju mini-web stranicu za svoju firmu.

Mali privrednici mogu postati članovi platforme tako što će otići na stranicu www.pravilider.ba kliknuti na “prijava” i ispuniti svoje generalije.

Posebnost platforme se ogleda i u pPoslovnom imeniku. Kada se korisnik registrira, automatski se nalazi u poslovnom imeniku koji se može pretraživati putem nekoliko filtera. Time je osigurana dodatna, besplatna i otvorena promocija za korisnike kako bi bili vidljivi 24 sata sedmično.

Sve je prilagođeno jednostavnom upisu i korištenju platforme, te je to prilika da veliki broj poduzetnika i proizvođača iskoristiti tu mogućnost, registruju se i ostvare benefite besplatne promocije, ne samo na platformi već i putem kanala komunikacije Mikrokreditne fondacije Lider koja je tvorac platforme, saopćeno je MKF Lider.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*