Bingo City Centar Tuzla uz odličnu zabavu i poklone proslavio 5. rođendan

Bingo City Centar Tuzla proslavio je svoj jubilarni, peti rođendan i obradovao svoje vjerne posjetioce i kupce vrijednim nagradama i poklonima. U toku četverodnevnog rođendanskog slavlja, svi prisutni su imali priliku odlično se zabaviti uz DJa, zasladiti uz najukusnije slastice, ali i osvojiti vrijedne nagrade i poklone.

Na nekoliko lokacija u BCC-u su bile smještene zabavne igre za djecu i odrasle. Tako su posjetioci mogli okušati sreću u gigantskim društvenim igrama i osvojiti simbolične poklone. Mališani su uživali uz balon majstora, face painting artiste i animatore.

Svi koji su u toku rođendanskog vikenda obavili kupovinu u Bingo City Cetru u iznosu od 50 KM ili više, mogli su učestvovati u velikoj nagradnoj igri, a skoro 200 kupaca osvojilo je poklon kartice u vrijednosti od 50, 100 i 200 KM. Zabavi su prisustvovali i poznati bh. influenceri iz ovog dijela BiH, Ilda Humić i Mirza Mustafagić, koji su nagradili i svoje pratioce na Instagramu vrijednim poklon bonovima za kupovinu u novootvorenom H&M-u.

Otvorenje H&M trgovine bio je još jedan highlight ove proslave, a sada će svi Tuzlaci i Tuzlanke moći kupovati i u ovoj poznatoj švedskoj trgovini. Time je ponuda najvećeg shopping centra u ovom dijelu BiH dodatno obogaćena.

Bingo City Centar Tuzla je tako i ovaj jubilej obilježio priredivši nova iznenađenja i sadržaje za poptuno novo iskustvo shoppinga i zabave.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*