Sa pogodnostima NLB Banke će se više uživati u ljetu

NLB Banka Sarajevo je odlučila da sljedeću ljetnu sezonu pretvori u apsolutno uživanje za građane Tuzle, ali i druge goste.

U saradnji sa JKP Pannonica d.o.o Tuzla, NLB Banka je obezbijedila more pogodnosti uz dodatni predsezonski popust u iznosu od 5 KM za  prvih 400 korisnika sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih sa NLB platnim karticama, kao i dodatni popust u iznosu od 10 KM za prvih 200 korisnika sezonskih ulaznica svih kategorija kupljenih NLB Pay mobilnim novčanikom. Omogućeno je i plaćanje na rate uz NLB kreditne kartice. Jedan klijent je može kupiti maksimalno četiri karte u jednoj kupovini.

Najmoderniji način plaćanja – mobilni novčanik NLB Pay moguće je besplatno preuzeti sa Play Store trgovine za Android uređaje, te je aktivirati uz pomoć uputa na svoj mobilni telefon. Za plaćanje je potrebno samo otključati telefon, prisloniti ga uz POS terminal i transakcija je izvršena.

Sezonske ulaznice možete kupiti na blagajni  Južne ulazne kapije u Panoniku (pješački most iz centralnog gradskog  parka),  svakim radnim danom  u periodu 11:00-16:00 sati.

Pogodnosti traju u periodu od 17.1.-18.3.2022. godine.

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*