Burlone Dance Production u Tuzli pokreće novu platformu za ples

U protekloj godini koja je nosila brojne izazove, rodila se kreativna ideja o plesnoj platformi koja će doticati razne teme, pričati brojne priče i biti mjesto gdje su sve stvaralačke ideje ostvarive. Tako je nastao Burlóne Dance Production u Tuzli, koji sada želi proširiti svoj tim.
Burlone Dance Production u Tuzli širi svoj tim i pokreće novu platformu za ples u kojoj sve ideje postaju stvarnost.
Ako imaš preko 14 godina i želiš biti dio nečega što još nije rađeno i što je umjetnost do maksimuma, pridruži se i pošalji svoj plesni video na Instagram profil Burlone Dance Production ili productionburlone@gmail.com.
Tu se rade koreografije koje pričaju priče i koje prkose svakom tabuu. Ako si kreativan ili kreativna do te mjere da je tvoj plesni izražaj često neshvaćen, ne brini, jer je Burlone Dance Production prostor da se prepustiš idejama i pokažeš cijeli svoj potencijal.
Za svaki plesni stil tu ima mjesta jer granice ne postoje i dance fusion je veoma dobrodošao. Zajednički se stvaraju umjetničke fotografije i videa, kao i plesne predstave.
Mjesto kreativne magije je plesna dvorana KŠC-a (Katolički Školski Centar) u Tuzli, a probe počinju 5.marta 2022.godine (subota) i odvijat će se jednom sedmično.
Osnivači ideje su iskusni plesni instruktori, Samed Mukanović i Melisa Grebović, koje možete kontaktirati za sva dodatna pitanja i informacije: 0603346436 ili 0603011623.
Pokreni novog sebe i uskoči u kreativnu vožnju!
(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*