Počinje 7.Džumbus festival


Na već poznatoj lokaciji, u Zlatarskoj ulici, u centru Tuzle, u subotu 18.juna počinje sedmi po redu Džumbus Festival ( www.fb.com/dzumbusfestival ) .

Ovo ljeto Džumbus ekipa zajedno sa Udruženjem Tuzla Live, odlučili su ljeto započeti malo ranije, kako bi nadoknadili sve propušteno i ograničeno od prošle godine.

S obzirom na to, Graveyard Shift, poznati dvojac DJ Ekko & OG Flocc, u subotu 18.6.2022.u 19,00 sati će imati zadatak da sve posjetitelje, muzikom podignu na noge. Sve to u “All White” dress code night verziji !!! http://bit.ly/DzF7_Didz1
Svake godine, pa i ove, Džumbus Festival otvara vrata mladim umjetnicima da predstave svoj kreativni rad: muzika, teatar, fotografije, slikanje, performansi, ples, sport … i bilo koji drugi sadržaj koji smatrate zanimljivim. Prijave možete slati na email adresu info@tuzlalive.org.

Što se tiče subotnjeg dvojca, za one koji ne znaju, DJ Ekko – producent, performer – https://www.instagram.com/e_k.k.o/ – predstavlja svoj rad gdje dominiraju stilovi poput Trap, Bass, RnB, Throwback, Pop, Hip Hop, Twerk & ofc Dancehall, a uvijek ubaci i poneka iznenađenja! Odlika seta jeste svestranost što ne daje prostora dosadi i garantuje dobar provod i zabavu.

DJ OG Flocc se bavi produkcijom više nego performansom te nije učestao sa DJ nastupima što znači da će ovo biti rijetka prilika da prisustvujete njegovom Hip Hop & Rap setu, u šta smo se uvjerili na 6.Džumbus Festivalu.

Ovi mladi producenti i DJ performeri će predstaviti svoje umijeće u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drumm and Bass, Trap, Techno i Trance elektronske muzike kao i throwback hitovima 2000tih iz RnB, Hip Hop i Pop kulture.

(RTv7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*