(VIDEO) Saša Matić: Radujem se novom koncertu u Tuzli, jer prvi ću pamtiti dok sam živ

Nakon dužeg vremena jedna od najvećih ex YU muzičkih zvijezda Saša Matić u okviru svoje muzičke turneje pod nazivom “Dva života”, održat će veliki solistički koncert u Tuzli 15.10.2022. godine.

Tuzlanska publika će imati čast prisustvovati koncertu prije publike u drugim većim regionalnim gradovima.

Nakon završetka turneje po Americi, došao je u Tuzlu i održao press konferenciju te upriličio druženje sa medijima, gdje je najavio koncert i poslovne planove za naredni period.

Na druženju sa medijima, kazao je između ostalog da mu je drago da je ponovo u Tuzli jer koncert iz 2016. godine za njega je bio jedan doživljaj koji će pamtiti dok je živ. To je jedan od razloga zašto je odlučio da se ponovo vrati u Tuzlu i napravi još bolju zabavu – rekao je Saša Matić, i potvrdio za RTV 7 Tuzla da će imati goste na koncertu u Mejdanu i to najvjerovatnije dva muška pjevača. Repertoar još uvijek nije htio otkrvati. Ali očekuje se da će tu biti starih hitnova ali i novih sa albuma “Dva života”.

Podsjećamo, ovaj estradni umjetnik svoj posljednji nastup u Tuzli imao je 2016. godine kada je napunio cijelu veliku salu SKPC Mejdan.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*