Javni doček Nove 2023. godine. Evo u kojim gradovima će biti doček na otvorenom

Bez obzira na poskupljenja i recesiju, neki gradovi u Bosni u Hercegovini, ipak organizuju doček Nove godine na otvorenom uz domaće i regionalne muzičke zvijezde. Organizovanog slavlja biće na ulicama Sarajeva, Banjaluke, Brčkog, Bijeljine, Zenice i drugih gradova. Donosimo spisak najavljenih koncerata.

Sarajke i Sarajlije će u novu godinu uvesti grupa “Dubioza kolektiv”, a u glavnom gradu već je uveliko počela “Zimska čarolija na Skenderiji”, koja nudi građanima veliki broj kulturnih i zabavnih događaja.

Iz Gradske uprave Banjaluke još nisu objavili kompletan program za doček, ali je poznato da je grad Banjaluka izdvojio 100.000 KM za oraganizaciju koncerta, a predloženo je da nastupi grupa “Legende” ili Goca Tržan.

U Brčko distriktu, pored manifestacije “Čari zime”, organizovan je i koncert grupe “Galija”, koji će građane na trgu zabavljati u novogodišnjoj noći.

Tuzla će ugostiti “Zabranjeno pušenje” u novogodišnjoj noći, a do tada, od 09. decembra, zabaviće se na manifestaciji “Zima u Tuzli”.

Od 16. decembra u Zenici starta manifestacija “Studograd”. U ponudi će biti desetak festivalskih događaja, a u konačnici biće upriličen i koncert grupe “Divanhana”, zatim Amela Ćurića i Jelene Čabarkape.

U Mostaru će Željko Bebek pjevati svoje hitove, a u Bihaću građane će brzim ritmovima zagrijati Tijana Dapčević.

Građanke i građani Bijeljine će na gradskom trgu plesati uz hitove grupe “Kerber”, a grad Trebinje će 30. decembra ugostiti Borisa Režaka, a zatim, za novogodišnju noć, i Peđu Jovanovića.

(N1)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*