GU Tuzla: Upriličen prijem za državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih i standardnih plesova iz Tuzle

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, upriličio je danas, prijem za predsjednicu Plesnog studija Sandoval Tuzla, Jasminu Numanović Stjepanović i sportsko plesne parove, državne prvake i vice prvake u kategoriji latinoameričkih i standardnih plesova: Čikarić Amer i Duman Sarah, te Eman Jahić i Hanna Kovačević.

Povod za sastanak je odlazak plesnih parova na Svjetska prvenstva u latinoameričkim i standardnim plesovima krajem 2023. godine. Predsjednica Plesnog studija Sandoval Tuzla,  Jasmina Numanović Stjepanović, upoznala je gradonačelnika Grada Tuzle sa izazovima sa kojima se članovi Plesnog studija Sandoval Tuzla suočavaju prilikom priprema za odlazak na takmičenja i zahvalila Gradu Tuzli na dosadašnjoj podršci i saradnji.

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr. sc. Zijad Lugavić čestitao je plesnim parovima na izvanrednim rezultatima i istakao da će Grad Tuzla, u skladu sa svojim mogućnostima i kao vid zahvalnosti za dosadašnje dobre i još bolje buduće rezultate, nastaviti podržavati manifestacije Plesnog studija Sandoval Tuzla, kao i odlazak njegovih  članova na svjetska takmičenja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*