Objavljena konačna rang lista za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i aerozagađenja na području grada Tuzle

Komisija za provođenje postupaka po javnim pozivima za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera smanjenja aerozagađenja na području grada Tuzle, nakon provođenja postupka po Javnom pozivu za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području grada Tuzle u 2023. godini, objavljenom dana 06.03.2023. godine, u skladu sa Odlukom o uslovima, kriterijima i postupku dodjele sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području grada Tuzle („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj 2/23) (u daljem tekstu: Odluka), objavljuje:

Konačnu rang listu podnosilaca prijava po Javnom pozivu za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području grada Tuzle (za mjeru „utopljavanje“ objekata radi smanjenja toplinskih gubitaka u vidu nabavke i ugradnje materijala za izolaciju vanjskih zidova i tavanice objekata i nabavke i ugradnje vanjske stolarije) i

Konačnu rang listu podnosilaca prijava po Javnom pozivu za dodjelu sredstava za sufinansiranje mjera poboljšanja energijske efikasnosti i smanjenja aerozagađenja na području grada Tuzle (za mjeru nabavke i ugradnje toplotne pumpe).

Na Konačne rang liste uvršteni su svi aplikanti koji su u ostavljenom roku dostavili dokaz o izvršenom energijskom pregledu objekta, a na koji je Komisija za pregled implementiranih mjera dala prethodnu saglasnost.

Rangiranje u okviru konačnih rang listi izvršeno je u skladu sa članom 10. Odluke prema kriteriju koji je propisan članom 9. stav (1) Odluke (vrijednost utroška toplotne energije izražena u kWh/mgodišnje).

U skladu sa raspoloživim iznosom sredstava u Budžetu Grada Tuzle, aplikanti navedeni iznad crvene linije, zaključno sa rednim brojem “70”, biće pozvani u roku od 15 (petnaest) dana od dana objave Konačnih rang listi radi zaključenja ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u vezi sa dodjelom sredstava za sufinansiranje predmetnih mjera.

Objavljeno na linku:

KONAČNA RANG LISTA PODNOSILACA PRIJAVA PO JAVNOM POZIVU ZA DODJELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE MJERA POBOLJŠANJA ENERGIJSKE EFIKASNOSTI I SMANJENJA AEROZAGAĐENJA NA PODRUČJU GRADA TUZLE (ZA MJERU NABAVKE I UGRADNJE TOPLOTNE PUMPE) (Datum objave:21.09.2023)

KONAČNA RANG LISTA PODNOSILACA PRIJAVA PO JAVNOM POZIVU ZA DODJELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE MJERA POBOLJŠANJA ENERGIJSKE EFIKASNOSTI I SMANJENJA AEROZAGAĐENJA NA PODRUČJU GRADA TUZLE (ZA MJERU „UTOPLJAVANJE“ OBJEKATA RADI SMANJENJA TOPLINSKIH GUBITAKA U VIDU NABAVKE I UGRADNJE MATERIJALA ZA IZOLACIJU VANJSKIH ZIDOVA I TAVANICE OBJEKATA I NABAVKE I UGRADNJE VANJSKE STOLARIJE) (Datum objave:21.09.2023.)

( RTv7/ Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*