Objavljen Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu u zakup socijalnih stambenih jedinica na području Grada Tuzla

Na osnovu Ugovora o realizaciji projekta „Sistem socijalnog stanovanja (SHS) – Razvoj integrisanog modela u teoriji i praksi”, potpisanog između Grada Tuzla i Hilfswerk Austria International, br. 02-35-7032-2013 od 17.09.2013. godine i Pravilnika o načinu dodjele i odabira korisnika stambenih jednica pod zakup u cilju realizacije projekta “Sistem socijalnog stanovanja”- Hilfswerk Austrija (HWA), Služba za boračko-invalidsku zaštitu, stambene poslove i povratak Grada Tuzla objavljuje:

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu u zakup socijalnih stambenih jedinica na području Grada Tuzla u okviru projekta “Sistem socijalnog stanovanja”.

Kompletan tekst poziva, zajedno sa pripadajućim obrascima, možete preuzeti na www.grad.tuzla.ba ili u dokumentima ispod:

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu u zakup socijalnih stambenih jedinica na području Grada Tuzla u okviru projekta “Sistem socijalnog stanovanja”

Prijavni obrazac

Pravilnik o načinu dodjele i odabira korisnika stambenih jedinica pod zakup u cilju realizacije projekta „Sistem socijalnog stanovanja“ – Hilfswerk Austria (HWA)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.