Foto: Ilustracija

NLB Banka bilježi značajan rast štednje

Kampanjom “Poklonite sebi ono što želite”, NLB Banka je još jednom građanima prenijela poruku o važnosti štednje za sigurniju budućnost. Ovakvim pristupom NLB Banka je građanima prezentirala značaj štednje kroz planiranje budućih aktivnosti i ulaganje u sigurniju budućnost.

“Štednju u NLB Banci prije svega odlikuje sigurnost. Zadovoljni smo što NLB Banka kontinuirano bilježi rast depozita. Građani su prepoznali stabilnost i decenijsko iskustvo NLB Banke, koja je članica uspješne NLB grupacije i koja svojim klijentima omogućava modele štednje prilagođene njihovim potrebama uz stimulativne kamatne stope. Štednja je krajem mjeseca juna 2015. iznosila 418 miliona KM, što je u odnosu na isti period prošle godine povećanje od 10%,” izjavila je Lidija Žigić, izvršni direktor NLB Banke d.d., Tuzla.

NLB Banka također ohrabruje sve građane da štede u BiH i na taj način doprinesu dugoročnom razvoju naše zemlje ali i ulože u vlastitu budućnost. Pogodnost štednje u NLB Banci su raznovrsni štedni proizvodi uz konkurentne kamatne stope na domaćem tržištu i istovremeno veoma stimulirajuće za naše građane iz dijaspore.

Prema riječima izvršnog direktora NLB Banke Lidije Žigić, štednja u NLB Banci je pravi izbor za sve one koji žele novac, kojim raspolažu, uvećati bez rizika.

“Smatramo da je važno da građani izdvajaju redovne iznose u skladu sa svojim mogućnostima, jer i najmanja ušteđevina uvijek znači sigurnost i spremnost da lakše odgovorimo na buduće izazove, te da sebi i svojoj porodici poklonimo više”, zaključila je Žigić.

NLB Banka je članica programa osiguranja depozita, pri čemu štednju klijenata dodatno osigurava Agencija za osiguranje depozita.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*