Glasajte za svoju favoritkinju izbora Miss BiH 2015.

U finalu izbora Miss Bosne i Hercegovine za 2015. godinu su 24 djevojke, a za svoju favoritkinju možete glasati putem telefona.

“Finalistice izbora Miss BiH 2015 pozivaju svoje sugrađane da im daju podršku i da budu uz njih u direktnom prenosu Miss BiH za Miss svijeta koji će se održati u Sarajevu 27. septembra s početkom u 21 sat, uz direktan prenos na FTV i RTRS”, navode iz direkcije izbora.

Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2015. i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH zavisi od vas.

Za fantastične frizure djevojaka pobrinuli su se Babyliss i Tehno-Mag, sponzori 20. jubilarnog izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Babyliss je evropski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvi i jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret C1100E, depilatore G-940E za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosui pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na bh. tržištu.

Sve djevojke su snimljene u predivnom ambijentu na plaži Hotela LoveYou Too Alacati, Cesme u blizini Izmira u Turskoj, koji je domaćin ovogodišnjih priprema izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Telefonske linije za glasanje su već otvorene, a glasati možete tako što ćete nazvati broj 096 840 8 (plus redni broj djevojke). Cijena poziva je 1 KM+PDV.

Sve 24 djevojke sudionice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015 možete pogledati na Facebook stranici Direkcije Miss BiH za Miss svijeta.

(Klix.ba)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*