Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana?

U Bosni će u ponedjeljak biti oblačno sa slabom kišom prijepodne. U Hercegovini će biti umjereno oblačno vrijeme.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 12 stepeni, na jugu Hercegovine od 11 do 15, a najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 12 i 18 stepeni, u Hercegovini od 20 do 25.

U Bosni će u utorak, 29. septembra, biti pretežno oblačno, u Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Jače naoblačenje s juga krajem dana. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8 stepeni, na jugu Hercegovine od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 10 i 16 stepeni, u Hercegovini od 19 do 24.

U Bosni i Hercegovini u srijedu, 30. septembra, bit će oblačno s kišom. Vjetar će biti slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10 stepeni, na jugu Hercegovine od 10 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 11 i 16 stepeni, u Hercegovini od 17 do 21 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*