OKK Sloboda: Minimalna očekivanja u predstojećoj sezoni je Liga 6

Povodom sutrašnjeg početka nove sezone Lige 12 Bosne i Hercegovine za košarkaše, na današnjoj press konferenciji iz tabora OKK Sloboda Tuzla poručuju da je sve spremno i da jedva čekaju da istrče na parket Mejdana pred domaću publiku.

Nakon pauze više od četiri mjeseca tuzlanski košarakaši sutra od 19:30 ulaze u novu sezonu. U gradu soli u prvom kolu gostuje ekipa KK Leotar.

Predsjednik kluba Aid Berbić poziva sve simpatizere OKK Sloboda da bodre i dalje tim, kao što su to radili i do sada. Uz sjajnu podršku sa tribina pozitivan rezultat je neizostavan.

Trener crveno-crnih Vladimir Mićanović ističe da sutra u Tuzlu dolazi kvalitetna ekipa koja će se sigurno boriti za sami vrh tabele. ” Ekipa je spremna, ekipa je motivisana. Jedva čekamo da istrčimo pred Mejdan, i mislim da uz angažman i zalaganje svih igrača pobjeda neće doći u pitanje,” dodaje Mićanović. “Mislim da smo,poslije svih tih priprema, teškog rada, pripremnih utakmica i nekih malih povreda  uspjeli naći neko zajedništvo i da vlada jedna odlična atmosfera,” ističe igrač Šaša Džambić.

Cijena ulaznica za sutrašnji meč je 3KM. Sezonska karta košta 35KM, dok karte za prijatelje Kluba iznose 50KM. Sezonske karte i karte za prijatelje kluba važe za sve utakmice koje će se igrati u Mejdanu.

(Tuzlanski.ba)

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*