Škola plesa za odrasle počinje ove sedmice u Tuzli

Škola plesa za odrasle/građanstvo u plesnom studiju Sandoval, počinje sa radom u četvrtak, 22. oktobra u plesnoj dvorani Katoličkog školskog centra „Sv.Franjo“ u Tuzli sa početkom u 20.00 sati.

„Plesna škola za odrasle/ Građanstvo“ je plesni tečaj, namijenjen radno aktivnom stanovništu i studentima, na kojem se uče društveni plesovi, kao što su salsa, bachata, bečki i engleski valcer, foxtrott, discofox/hustle, cha cha, samba, rumba, a sve po priznatom svjetskom plesnom programu „Crea dance“. Na ovom času plesni parovi se druže, opuštaju, te na jednostavan i zabavan način oslobađaju nakupljenog stresa.

“Iako smatrate da imate „dvije lijeve noge“ – ne brinite, nećete morati razmišljati kojom nogom prvo treba krenuti. Zato vam preporučujemo da se oslobodite predrasuda o plesu, partnericu za ruku i zajedno sa najedukovanijim timom steknete znanje i samopouzdanje, jer za učenje i zabavu nikada nije kasno “, poručuju iz Sandovala.

Ples smanjuje stres i i djeluje antidepresivno, povećava energiju i nivo serotonina u tijelu, poboljšava izdržljivost, fleksibilnost, snagu i ravnotežu, jača kosti i  kardiovaskularno zdravlje, stimulira um i poboljšava misaone vještine, ali najvažnije je iskreni osmijeh.

Sve dodatne informacija možete potražiti na www.sandoval.com.ba ili putem e-maila: ps_sandoval@yahoo.com a na raspolaganju Vam stojimo i putem kontakt telefona 061/194 478 i 061 728 160.

(RTV7)

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.