(VIDEO): Deveta emisija „U korak s vremenom, idemo dalje sa BH Telecomom“

Emisiju U korak s vremenom – idemo brže sa BH Telecomom, Radiotelevizija 7 Tuzla ralizuje u okviru zajedničkog projekta sa BH Telecomom – Regionalna Direkcija Tuzla. Naši gledaoci i slušaoci, svakoga trećeg petka u mjesecu, imaju priliku da pogledaju po jednu tv, a ponedjeljkom poslušaju snimak emisije na radiju. Jedan od ciljeva emisije je edukacija korisnika usluga BH Telecoma, posebno onih srednje i starije dobi.

Naši gledaoci i slušaoci imaju mogućnost, da putem naše e mail adrese redakcija@rtv7.ba, postave pitanje koje se tiče usluga BH Telecoma.

Tokom prethodnih osam emisija, imali smo priliku više saznati o spektru usluga BH Telecoma, načinu korištenja usluga, upoznali smo se sa  posebnom ponudom, pratili akcijske pogodnosti, odgovorili na brojna pitanja naših gledalaca. BH Telecom u nutar svojih organizacionih jedinica ima i Službu za podršku korisnicima, sa čijim radom, iako smo ga se indirektno i doticali, nismo dovoljno upoznali i približili korisnicima.

U devetoj emisiji iz ciklusa koja je realizovana 23.oktobra 2015.godine u našem TV programu, odnosno 26.oktobra na Radiju 7 Tuzla, naš gost je bila mr. Jasna Mulabegović, šefica Službe za podršku BH Telecoma u Regionalnoj direkciji Tuzla. Od nje smo saznali više o ovoj službi, načinu funkcionosanja i ostalim bitnim segmentima, te odgovorili na nekoliko vaših pitanja.

(RTV7)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.