Rekonstruisane saobraćajnice u mjesnim zajednicama Šićki Brod i Par Selo

Sanacija komunalne infrastrukture, odvija se prema ranije predviđenom planu, pa su tako nakon potpisanih ugovora sa izvođačima radova, protekle sedmice realizovane rekonstrukcija i izgradnja saobraćajnica u tuzlanskim mjesnim zajednicama Par Selo i Šićki Brod, čija je ukupna vrijednost projekata iznosila 374.340.01 KM.

Tim povodom je gradonačelnik Jasmin Imamović, u pratnji vijećnika Gradskog vijeća Tuzla i predstavnika Službe za komunalne poslove izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla, danas, zajedno sa stanovnicima MZ Par Selo, u promet pustio sanirani dio puta na lokaciji Kulići – Jurići, dužine 650,00m, širine 3,00m, čija je vrijednost radova iznosila 78,357,05 KM.

Izvršena je i sanacija dijela ceste u MZ Šićki Brod, naselje Mihatovići, na dionici od trgovine do kolektivnog centra, sa krakom prema džamiji, dužine 950,00m, širine 3,50m, vrijednosti radova 163,123,82 KM. Ranije je u naseljima Mihatovići – Hodžići izvršena sanacija dijela saobraćajnice, dužine 850,00m, širine 3,00m, u vrijednosti radova 132.859,14 KM, saopćeno je iz Gradske uprave Tuzla.

(RTV7)

Jedan komentar

  1. A kome treba da se mi mjestani mjesne zajednice Sicki brod podruznice Mihatovici obratimo da nam barem saniraju naspu i puste valjak na dionicu puta koja ide od Plana pa do Brgula pored zeljeznicke pruge stvarno je vise sramota za mjesnu zajednicu mi izgleda ne pripadamo nikom!!! SRAM DA VAS BUDE

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.Potrebna polja su obilježena *

*